Milas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: 1.OKULUMUZDA, ÖĞRENME TEMEL İHTİYAÇ KABUL EDİLİR. 2.OKULUMUZDA HER VELİ, ÖĞRENCİSİNE ÖĞRENME İÇİN HER TÜRLÜ FIRSATIN VERİLDİĞİNİ BİLİR. 3.OKULUMUZDA, HEM ÖĞRETENLER HEMDE ÖĞRENENLER BİRBİRLERİNİN GELİŞİMİNE YARDIMCI OLMANIN ÖNEMİNE İNANIR. 4.OKULUMUZDA, ÇALIŞANLAR GEREKENLERİ YAPARKEN KENDİLERİNDEN EMİN OLSUN. DOĞRULARI YAPTIKLARINDA ALACAKLARI CEVAPTAN KORKMASIN VE GEREKENLERİ YERİNE GETİRMEDE ENDİŞELERİ OLMASIN. 5.ÖĞRENCİLERİMİZ MESLEKLERİNİ PİYASADA UYGULAMADA ZORLUK ÇEKMESİNLER. 6.OKULUMUZDA, HERKES HER GÜN DAHA İYİYE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞSIN.

Misyon: BİZ MİLAS ANADOLU TEKNİK LİSE VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ OLARAK; BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN ATATÜRK İLKE VE İNKILÂPLARINA BAĞLI, LAİK CUMHURİYETİN KORUYUCUSU, ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ KENDİ MESLEK ALANLARINDA KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK VE ONLARA XXI. YÜZYILIN GELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK İÇİN VARIZ

Başarılar:

Saatler: 08.15-17.00
Isınma: Kalorifer (Katı yakıtlı)
Sportif Etkinlikler: Sınıflar arası futbol turnuvasi
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK bilim fuari
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Leonardo da vinci program(2010 yılı Almanya Berlin meslek lisesi ölçme ve değerlendirme)

WEB - https://milaseml.meb.k12.tr

Adres - Emek Mahallesi Bodrum Bulvarı No84 Milas/MUĞLA

Öğretim Şekli :Tam Gün-Tam Yıl (İkili Öğretim)

Yerleşim Yeri - Milas, Muğla ilinin 13 ilçesinden birisidir. Toplam nüfusu 132000 dir. Şehir merkezi 67000 civarıdır. Turistlik beldeleri bulunmaktadır. Tarihi alanlar ile ön planda bir şehirdir. Okulumuz kent merkezinde bulunmaktadır.

Adres - Emek Mahallesi Bodrum Bulvarı No84 Milas/MUĞLA

Ulaşım Muğla merkezden, Bodrumdan ve Aydın/Sökeden her 20 dakikada bir minibüs kalkmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MUĞLA 60 KM